Thursday, June 02, 2011

suka percaya gossip?



hah seronok kan gossip gossip ni. meriah rasa hidup. btw sapa yg percaya post sblm ni? haha padan muka. kan tak pasal pasal dah inyourface sekali. tu lah suka sgt bergossip. kan susah.
saja je buat post sblm ni tu. sbb penat tgk ramai sebok hangat di fb bercerita kisahnya en. nak gak menumpang. padahal newlyweds tu tgh bahagia je berdua suka hati ckp dah cerai. kan kan. haha pandai.perangai.eish
n n depa berdua tu dah plan pn nak travel, merasa life cowboy from June 30 to July 10. kira mcm bulan madu la en. bulan madu kali ke berapa taktahu lah. mana dapat cerita? hah cari sendiri :)
bahagia je en newlyweds ni.jelesh :3
hah see? mcm mana org divorced nak buat honeymoon lagi en? fikir lah sendiri. n yesh gossip mmg seronok ! pandai. n lagi ada kalau tak silap putera William akan terpaksa meninggalkan Kate ntk menghadiri kursus penerbangan selama beberapa mggu. hah tu yg cerai tu.kira divorced gak lah en. pandai  ;)
dah bye!

p/s: jgn suka bergossip.
nsb baik aku tak :)

10 comment:

Aisyah Aina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

memang gosip je tu...takkan la nak cerai...tengok macam bahagia je...tapi kalau betul2 cerai jugak tak tau nak cakap apa :)

Amy Hypo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Aisyah Aina
ha tulah.pandai betul sapa buat cerita ni. n n yg percaya tu lagi lah pndai. ^^

syameem said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha ak pn kne kencing gak
ptut la cm bau hancing je td

Amy Hypo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@syameem
keh keh . tu la kau. taknak kaji dulu betul betul. aku terbaca kat fb td terus curious. search google check betul tak betul.padahal diorg bahagia je.

syaza kelyza said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

tak logik kalo diorang cerai kan .sweet couple tuhh :))

Amy Hypo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@syaza kelyza
ha tahu takpa. sapa lah yg pndai buat cerita ni.

Kikio said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hampir jee nak percayaaa. adoi ni onion punye keje. shesshh

Amy Hypo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha tu lah. nsb baik sy tasuka gossip. so gi check betul betul. rupanya mmg kerja onion

vampire's lovex said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sapa buat entry pasal ni memanggggggggggggggggggggg la kena cong je hidup2..kahkah..

Amy Hypo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sapa yg percaya pn pndai juga en.hikhik