Tuesday, June 07, 2011

lelaki berlari mengejar lasagna? eh

Assalamualaikum. :)

  hello all. its been a busy day. heish biasa lah dlm waktu waktu final exam mcm ni byk benda nak kena buat. baca buku yg banyak bertimbun tu. main game lagi. penting tu. ehhe :p kadang kadang rasa mcm takda masa nak buka blog pn. tapi gagahkan gak nak update ni. rasa mcm rindu pulek. hihi dah kemaruk agaknye. :3

  sbnrnye tgh penat study ni tetiba rasa lapaaar gilaa. dah bergendang gendang dah perut ni irama dangdut ala ala zaman P. Ramlee punya. hikhik.  pastu gi dapur nampak lasagna. heish teringin pulek nak makan lasagna. mesti best kalau ada yg nak masakkan en. nak masak sendiri tak reti. hihi ada tak org nak masakkan? urgghhhh :3


mcm ni pn sedap gak en. urghh!! :3
heish heish heish. dah mcm ibu mengandung pula mengidam mengidam ni.ehe lama tak makan wehh. oish. so untuk menghilangkan rasa mengidam ni jum layan Running Man jum. ehe tahu tak cite tu? best wehhh. boleh pecah perut sehari tgk cerita ni wehhh. hilang semua ilmu aku baca. hihi ^ ^;

 btw, baru perasan Abg Ben buat lagi sekali segmen tukar tukar link. tp dah terlambat pulek. haduh. takpa lah. next segmen mesti nak join gak. hihi ^ ^,

 tajuk merapu takda kena mengena pn en.hihi;p
dah.nak pergi memecahkan perut. thnks for reading. bye! :)

go Running Man.! ;))

4 comment:

Aisyah Aina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sedap tu!
ni buat sendiri senang je...haha

Amy Hypo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hihi masalahnya tak reti :3

mrs puex said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

cam bestt..:D
sesenang nnt folow me plak k:P

Amy Hypo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sure :)
link? u private profile. cant see