Sunday, May 15, 2011

lagi Kpop vs Mpop - Adam AF n V.I.P?

hoish baru kecoh pasal gulagula MAX247 bagai dah ada berita hangat Kpop lagi? gila tak sedar sedarkah semua? belum habis penat mengata pasal Kpop wanabe yg ada dah bagi bahan baru untuk dikata. ni ha tgk

V.I.P n ahli ahlinya

 hah pernah dengar V.I.P? oh yeah aku pn baru tahu sbnrny :) Adam? tak payah cakap lah,sapa tak kenal pandai pandai lah sedarkan diri tu eh. this VIP stand for Versatility In Performance. pelik nama? kesahh pula bukan korg punya nama. . mula mula ada gak lah rasa nak mengata hari ni. tp kan tp kan lepas tgk vid n lagu diorg rasa mcm okayy pula. hah



okay ta okay ta? mcm okayy kan.dress up pn takdalah nak menyakitkan hati tgk mcm yg pusat terkeluar tu.geli lah gila .heish heish  dah tgk rasa mcm nak menyokong pula. alah at least diorg better dari so called Kpop tu. yg mana faham faham lah kan.penat mengata :p

so tahniah kepada VIP n KRU sebab meyakinkan aku balik kepada industri music pop Malaysia ni. aku penyokong setia skrg :) thumbs up to ya'all.n lagi satu better pggl Mpop dari Kpop even it stands for KRUpop. takda lah org cakap banyak lagi en :)

korang korang yg lain mcm mana? pandai pandai lah menilai sendiri eh. ni pendapat aku je :)
dah malas nk tulis.bye !

sources:
http://ratutakcantik.blogspot.com/2011/05/m-pop-terbaru-versatality-in.html
http://coretandramahafiz.blogspot.com/2011/05/vip-adam-af-versatile-in-performance.html
facebook page V.I.P
n Mr Google for the pics :)

4 comment:

nUr _ atiQah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

agak kaku ckit kan..huhu..
ermm..kenapalah diorang nih suka tiru org eh..ta phm ta phm..=)

Amy Hypo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aaaa ntah. nak naik cepat kan.
mcm mcm boleh buat :)

Ummi Hanie said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

oho..istilah baru yek...akk mmg xamik port lgsg Kpop (korean pop) nih tp kalo KRU mmg minat ;P

Amy Hypo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

oh eah? sy tak minat pn KRU. saja nk menyemakkan diri fikir pasal siorg :)