Monday, May 16, 2011

Filem Mesti Tonton 2011- Hantu Bonceng

oh yeah mesti korg pernah dga tajuk dia en. baca pn dah tahu mesti pasal mat rempit. mula agak rasa mcm bosan gak asek cite rempit je. mcm takda modal lain en. tp tp bila tahu Zizan punya cerita tetiba rasa mcm nak tgk pula en. hebat betul penangan Zizan nih. lagi pula ada muka muka hot mcm Jue Aziz n Juliana Evans lagi lah buat rasa nak tgk en en. 


hah sapa lagi hot? ;p

mcm best tgk pelakon dia en. nak syiok lagi.tgk Trailer dia pula. tp malas nk attach. so sila klik SINI ntk menonton eh hehhe :)

dah? apa lagi,tggu raya nanti lah. bye! :)

hero kita.ohh :3

tp Egypt buat aku yakin ta dpt nk tgk.grr :/

6 comment:

Pembawa_Wacana said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Hantu Bonceng bes...:)

Amy Hypo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Pembawa_Wacana
ahha best en. damn rugi tak balik Msia raya tahun ni

Aisyah Aina said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahh! ada zizan...
tak sabar nak tengok :D

syameem said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wey x sangka awek ak pn brlakon gk

Amy Hypo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@Aisyah Aina
haha dia hot en.semua nak tgk.jelesh skit

Amy Hypo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@syameem
awek kau yg mana? juliana evans tu awek aku.saja buat diam diam nanti susahpula