Tuesday, May 17, 2011

8 years old girl with botox?



weysh this is unbelievable! thought i'd misread the news. tapi dua kali baca mmg betul! gila apa. how irresponsible can her mother be. injecting her OWN DAUGHTER with botox at 8? gila dia tak fikir risiko ke apa. 


Britney Campbell, age 8, injected with botox by her OWN MOTHER.  She admitted that she used to cry "a little" and that "it hurts sometimes but I get used to it". Kerry, her mother also admitted waxing her daughter's legs for pageant success. read more HERE

tgk tu perangainya, smpai kaki pn nak di-wax. baru 8 tahun kot.agak agak lah en. korg rasa patut ke nak botox bagai?  ntah budak tu tahu ntah tak wrinkles tu mcm mana. kesian dia uhh. heish.



tp nasib baik lah negara diorg punya Child Protection prihatin gak nak amek dia dari jagaan mak dia tuh. kalau tak mesti mlm ni pn kena cucuk lagi. kesian kot. nak cucuk pn tggu lah budak tu besar skit. kalau dah 15 tu okay lah kot kan. agaknya lah. tak pernah guna pula botox botox ni. tak tahu :p   full story SINI kalau nak baca.

heish dah la sedih nak tulis lagi. bye

pictures Mr Google.ty


4 comment:

IeRa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

adeyt..
mmg kesian kat bdak nie..

Amy Hypo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kan.eish gila manusia skrg ni. taksub sgt ngn kecantikan

nabila husna said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

aku pon rasa nak cucuk botox gak weh~

Amy Hypo said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

@nabila husna
haha cucuk lah.tgk apa effect. ntah ntah sama je